Bekijk op onze website

Volkswagen Karmann Ghia

1500 Body-off restoration

€ 26.950,-
Interesse in deze Volkswagen Karmann Ghia?
Bel: 0251 828050 06-52072997

Specificaties
Video
Opties
Opmerkingen

in Consignatie:

Deze body-off gerestaureerde karmann ghia coupe type 14. Deze is origineel geleverd in 1968 en was een van de laatste met de gewillige kleine achterlichten, open velgen stalen en de handmatige bedienbare benzine klep.

In de afgelopen 4 jaar is deze karmann compleet aangepakt, en in originele staat gedocumenteerd hersteld door een vakman.
- Body off gedemonteerd
- Nieuwe bodemplaten
- Nieuwe plaatwerk delen
- Compleet vakkundig laten restaureren
- Nieuw interieur
- Motor laten reviseren (gesplitst/gelijnboord/nieuwe zuigers en cilinders(1641cc Mahle) etc.)
- Nieuwe RVS Bumpers/logo's
- Nieuwe ophanging en remmen
- Nieuwe kabelboom
- Nieuwe rem en benzine leidingen

Wat hem nog perfect zou maken:
- 4 nieuwe banden
- Deur rubbers monteren (wel aanwezig)

Wie is de nieuwe liefhebber?

Gelieve te bellen met +31652072997

Wilt u deze unieke auto of één van onze andere auto's komen bekijken? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. U kunt ons op afspraak ook in de avonduren of op zondag bezoeken. Wilt u deze auto exporteren? Ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn. Vraag naar de mogelijkheden en actuele exportprijzen. Disclaimer: In het bijzonder zijn alle informatie en prijzen in deze advertentie onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Kijk voor meer informatie over deze auto op de website van Classic Cars Heemskerk.


Contact
Routebeschrijving

Interesse in deze auto? Plan hier uw route!

Bekijk locatie op Google Maps

Terug naar overzicht
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.